Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Flydespartel

Lip gulvspartelmasse anvendes til nivellering og opretning, Lip er dansk produceret kvalitets flydespartel, som anvendes i hele norden. Lip har gode produkter og står altid inde for deres kvalitet, så derfor kan jeg kun anbefale disse produkter.


Flydespartel er et stærkt, cementbaseret produkt. Det bruges til opretning samt nivellering af gulve, og er meget velegnet til brug i din garage eller dit værksted. Det er meget stærkt og holder godt i lang tid. Flydespartel benyttes som et underlag, til når du f.eks. skal lægge fliser, trægulv, klinker eller vinyl. Du kan få flydespartel, der kan anvendes til både indendørs og udendørs.

Når du skal bruge flydespartel, er der flere ting at tage højde for. F.eks. hvordan underlaget opfører sig ved temperaturpåvirkning, og hvilken tørretid der er på spartlen. Det er altid en god idé at få en fagmand til at lægge flydespartel, hvis du vil være sikker på, at det bliver plant. At gulvet er plant, er blandt andet vigtigt, hvis du skal lægge klinker. Det er også vigtigt, at du får en flydespartel, der passer til dit gulv, så du får det bedste resultat.

Når du skal finde flydespartel, skal du blandt andet tage stilling til, hvor stort et areal, der er tale om, samt om der er niveauforskelle i gulvet. Hvis der er gulvvarme i gulvet, betyder det også noget for, hvordan spartlen skal lægges. Disse ting er vigtige at tage stilling til, da det er afgørende for, hvor meget flydespartel, du skal bruge til dit gulv.

Hvad skal du forberede, inden du bruger flydespartel?

Du skal altid gøre nogle forberedelser, inden du lægger flydespartel. Har du gulvvarme, skal den slukkes før du går i gang. Gulvet skal desuden være rent og tørt. Sørg for at have noget godt udstyr klar. Skal du selv i gang, er det vigtigt at huske en støvmaske, når produktet skal blandes. Flydespartel skal fordeles jævnt og der skal undgås lufthuller.

Flydespatel tørrer rimelig hurtigt, hvilket betyder, at der ikke går særlig lang tid før det er hærdet nok til, at du kan gå på det. En høj temperatur gør tørretiden hurtigere, og er den under 20 grader, så tager det længere tid. Det er desuden vigtigt, at du ikke tænder for gulvvarmen, før din flydespatel er hærdet helt.

Du skal altid bruge en primer til gulvet inden du lægger flydespartel på. Inden du bruger primeren, skal du huske at fuge eventuelle revner. Efter at du har brugt flydespartel til gulvet, kan du vælge at bruge epoxymaling eller en klar epoxy støvbinder som toplak, eller ent. bruge en PU mat lak som topcoad, der er mange produkter, der giver dig mulighed for at lave et flot gulv.

Viser alle 13 resultater

KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

    check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram