Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Epoxy Primer

Epoxy primer er et produkt du skal bruge i forbindelse med at lave en epoxy belægning, når du skal lave et epoxy gulv. Vi bruger ofte EP primer, da den har en super vedhæftning og er en stærk primer.

Du skal først klargøre dit betongulv, inden du påbegynder primning. det gør du ved at slibe gulvet, så det er plan og fri for fedt og  diverse dæk aftryk. Så er det meget vigtig at støvsuge betongulvet grundig inden du påfører primeren.

Hvis der er sprækker eller huller i dit gulv, er det vigtigt, at disse udbedres først, så får du det pæneste resultat. Du kan f.eks. bruge acryl fugemasse til at ordne sprækker og revner i gulvet  gulvet med eller lave en epoxy mørtel men epoxy primer og 0.18 mm sand.

Epoxy primer sikrer at du får en stærk og sikker vedhæftning på dit betongulv.

Sådan påføres epoxy primer

Du påfører epoxy primer med spartel, hvor du eks. blander 7,50 kg. sæt dvs. 5 kg. primer og 2,50 kg. hærder sammen med 2 kg- 0.18 mm sand ( det er meget vigtig at blande det ordentlig ca. 3 min med nedadgående rørstav), så du får en super primer som også lukker de små huller i gulvet samtidig.  gulvet hærder til næste dag.

Herefter er du klar til at påføre en tyndfilmsmaling ( EVP ), Hvis du ønsker at påfører en SL maling gentages primning den efterfølgende dag, for at lukke alle huller i gulvet. ( så der ikke kommer luft bobler i gulvet )

Find dine produkter hos os

På vores hjemmeside kan du finder alle de produkter som jeg selv bruger i dagligdagen og at jeg kan stå inde for. Der er alle de produkter som du skal bruge til at lave et epoxy gulv med.

Du kan derfor også finde et udvalg af epoxy primer, og hvis du har spørgsmål eller i tvivl om, hvad præcis du skal vælge, så kontakt os endelig, Vi hjælper også gerne med at udføre din opgave hvid du har dette behov.

 

Kontakt os

[contact-form-7 id="1000" title="Kontakt formular"]
KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram