Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Epoxy Primer

Epoxy primer er et produkt du kan bruge i forbindelse med, at du skal lægge et epoxy gulv. Vi bruger ofte EP primer, der er en kemikalieresistent og stærk både epoxy og primer, der kan give et ekstra tykt lag.

Du skal ikke bruge epoxy primer lige med det samme, da du først skal klargøre gulvet. Det første du skal gøre, inden du går i gang med at lægge dit epoxygulv, er nemlig at forberede overfladen. Det gør du ved at slibe den. Uanset om du har betongulv, flisegulv eller trægulv, skal gulvet slibes, så det bliver klar til at modtage epoxy primer samt andre epoxyprodukter. Hvis der er sprækker eller huller i dit gulv, er det vigtigt, at disse udbedres først, så får du det pæneste resultat. Du kan f.eks. bruge epoxy fugemasse til at ordne sprækker og revner i gulvet.

Når du har slebet overfladen, er det blevet tid til at rense den. Det er vigtigt at få alt snavs og skidt væk. Efter at gulvet er slebet og rengjort kan du bruge en epoxy primer. Denne sikrer, at gulvet bliver klar til at modtage eventuel epoxy maling. Epoxy primer skal altid tørre grundigt inden du påfører epoxy maling. Det kan også være, at det er nødvendigt at påføre to lag epoxy primer.

Sådan påføres epoxy primer

Efter at du har påført epoxy primer, kan du påføre malingen. Er den ikke allerede blandet op, er det selvfølgelig nødvendigt at gøre dette først. Det skal røres godt sammen, så får du nemlig det bedste resultat. Herefter er du klar til at påføre malingen. Det kan du gøre med en stor malerrulle. Sørg for at have en malerulle af god kvalitet, så den ikke afgiver fnuller.

Efter du har lagt det første lag, skal du tjekke, at det ser tilfredsstillende ud. Der må f.eks. ikke være huller eller ujævnheder i. Er der ujævnheder, skal disse ordnes, inden du begynder på det næste lag. Det næste lag lægger du blot, som du lagde første lag. Husk at slibe laget, når det er tørt og støvsug grundigt.

Find dine produkter hos os

På vores hjemmeside finder du en række af produkter, du kan bruge, når du skal have lavet gulv eller et betonprojekt. Du kan derfor også finde et udvalg af epoxy primer, og hvis du har spørgsmål eller i tvivl om, hvad præcis du skal vælge, så kontakt os endelig.

Vi hjælper også gerne med at udføre din opgave!

 

KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

    check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram