Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Epoxymaling

Epoxy er det mest brugt produkt til reparationer af betongulve overkørsler fra hal til hal overkørsel fra sokkel til gulv, epoxy er særligt velegnet til betongulve, da det giver gulvet en høj slidstyrke og holdbarhed. Epoxy er en meget effektiv som topcoat, der findes mange varianter af epoxy. Du kan finde det enten som tykfilms eller tyndfilms epoxy, og de fås også i mange forskellige farver.

Der er altså mange muligheder, hvis du leder efter epoxy, enten til reparation, eller til dit nye gulv som der skal være med til at gøre dine betonflader helt unikke. Du kan bruge epoxy på de fleste underlag, da det vedhæfter godt, og du kan både bruge det til gulve og vægge. Du kan også bruge det på gammelt hærdet epoxy, men når du bruger det her, er det vigtigt, at overfladen er slebet og er ren og fri for fedt osv.

Epoxy : Hvordan gør man.

Inden du går i gang med at bruge epoxy maling, så skal du sikre dig, at dit gulv ikke har revner, hvis det er revnet eller huller i gulvet, udbedre man revnerne og huller med en Epoxy primer med noget 0.18 mm sand i så du laver en epoxymørtel, og du lader det hærde til næste dag inden du begynder den primning af betongulvet.

Når du skal til at arbejde med epoxy, er det vigtig at du husker at bruge det rigtige udstyr. Du skal have spartel til udlægning af reparationer og til at spartle primeren ud med. Du skal have den rigtige malerrulle, så du kan rulle den valgte maling ud på gulvet uden af få alt for mange rullespor. Det kan være en god idé at give gulvet to lag. Det første lag skal være helt tørt inden det næste lag påføres. ( dvs 1-2 dage efter påføring af første lag. )

Det er vigtigt, at du sørger for at få rullet epoxy malingen godt ud på gulvet, da den ikke selv flyder ud. Du kan bruge en god malerrulle, eventuelt med et forlængerskaft. Så bliver det nemmere for dig at male. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at du ikke blander din epoxy inden du skal bruge den, da der ikke går længe før den hærder.

De to lag epoxy maling bør påføres som krydspåføring, dvs at når du maler så ruller du først på den ene led, og i samme omgang ruller på da anden led, så får du den bedste påføring, og den mest nøjagtige påføring så du opnår samme lag tykkelse.

Det er en god idé at anvende en fnugfri rulle til at påføring.

Har du brug for assistance eller yderlige spørgsmål, så kontakt os endelig og lad os hjælpe.

Kontakt os

[contact-form-7 id="1000" title="Kontakt formular"]
KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram