Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Epoxy maling

Epoxy maling er en maling, du kan bruge, hvis du f.eks. vil male dit gulv. Det er særligt velegnet til betongulve, da det giver gulvet en høj slidstyrke og holdbarhed. Det er en meget effektiv topcoat, der både findes i matte og blanke udgaver. Du kan finde det enten som tykfilms eller tyndfilms maling, og det fås i mange forskellige farver.

Der er altså mange muligheder, hvis du leder efter epoxy maling, der skal være med til at gøre dine betonflader unikke. Du kan bruge det på de fleste underlag, da det vedhæfter godt, og du kan både bruge det til gulve eller vægge. Du kan også med rette bruge det på hærdet epoxy, men når du bruger det her, er det vigtigt, at overfladen er slebet og ren.

Hvordan bruger du epoxy maling?

Når du skal til at arbejde med epoxy maling, er det lidt ligesom at arbejde med almindelig gulvmaling. Du skal have en malerrulle, så du kan rulle den valgte maling ud på gulvet. Det kan være en god idé at give gulvet to lag. Det første lag skal være helt tørt inden det næste lag påføres. Så det er med at have lidt tålmodighed, hvis du kaster dig ud i at male med epoxy maling selv.

Det er vigtigt, at du sørger for at få rullet epoxy malingen godt ud på gulvet, da den ikke selv flyder ud. Du kan bruge en god malerrulle, eventuelt med et forlængerskaft. Så bliver det nemmere for dig at male. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at når først du har åbnet din maling, så går der ikke længe før den hærder. Du kan derfor med fordel have flere maleruller, som du bruger, da malingen i rullen godt kan nå at hærde, inden du f.eks. skal lægge det næste lag.

De to lag epoxy maling bør påføres som krydspåføring. Det vil sige første lag skal rulles på den ene led og næste lag på den anden led. Det er en god idé at anvende en fnugfri rulle til at påføre hvert lag.

Inden du går i gang med at bruge epoxy maling, så skal du sikre dig, at dit gulv ikke har revner og riller, da denne type maling ikke egner sig til sådanne gulve. Du skal gerne have et plant gulv.

Har du brug for assistance, så kontakt os endelig og lad os hjælpe.

KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

    check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram