Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Klar epoxy

Bruger du klar epoxy får du en blank og klar overflade. Det egner sig f.eks. godt som bindemiddel på beton. Klar epoxy er en slags tokomponent lim, der har en meget høj styrke. Epoxy har mange fordele. Det giver et godt og slidstærkt gulv, der har en god holdbarhed. Du kan derfor få glæde af dit gulv i mange år, hvis du vælger et klar epoxy gulv.

Klar epoxy kan bruges til mange forskellige ting. Du kan både bruge det borplader, trægulv, kun fantasien sætter granser og så kan du også bruge det til betongulve. Du kan bruge klar epoxy som en hærder, og det er simpelt at bruge, da det har en hurtig tørretid. Der findes dog forskellige typer af klar epoxy, hos os har vi 2 resin produkter som vi kan stå inde for.

Når du skal lægge gulv med klar epoxy

Et klar epoxy gulv er ikke så simpelt at lægge som man lige skulle tro, men det kan naturligvis lade sig gøre, dog er det smart at forhøre sig hos os eller en fagmand inden du går i gang. Du bør altid påføre den klare epoxy med rulle, ca 600 - 800 gram første gang på et tørt og rent underlag. så vild der forkomme nogle bobler i gulvet som man sliber væk næste dag samt støvsuger grundig gulvet bag efter. så blander du 2 til 3 kg. epoxy og tilsætter 10 % sprit i og blander efterfølgende grundig, og dette udlægges med stående spartel, eller svaper med pigsko på. dette gentages 2 - 3 gange den samme dag, ca. med en times interval. så boble hullerne bliver lukket. Den efterfølgende dag udlægges 600-800 gram igen på gulvet, så det fremstår blank og glat.

Du skal altid undersøge dit gulv for revner eller sprækker, inden epoxy lægges på. Skaderne kan ordnes med klar fugemasse, som du får med i handlen, dår du gør opmærksom på shoppen at du vil lave et klar epoxy gulv.

Har du spørgsmål eller brug for assistance, så kontakt os, og lad os hjælpe dig med dit nye gulv.

Kontakt os

[contact-form-7 id="1000" title="Kontakt formular"]
KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram