Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Klar epoxy

Bruger du klar epoxy får du en blank og klar overflade. Det egner sig f.eks. godt som bindemiddel på beton. Klar epoxy er en slags tokomponent lim, der har en meget høj styrke. Epoxy har mange fordele. Det giver et godt og slidstærkt gulv, der har en god holdbarhed. Du kan derfor få glæde af dit gulv i mange år, hvis du vælger et epoxygulv. Det er desuden en billig løsning, hvis du står og skal lavet nyt gulv i f.eks. dit køkken eller badeværelse. Især hvis man sammenligner med trægulv eller fliser.

Endnu en fordel er, at epoxygulve er nemme at vedligeholde, dette er altid værd at have med i overvejelserne, når du overvejer et gulv med klar epoxy. Desuden har du mulighed for at skabe lige præcis det gulv, som du drømmer om, f.eks. ved at bruge klar epoxy eller epoxymaling.

Klar epoxy kan bruges til mange forskellige ting. Du kan både bruge det til trægulve eller betongulve, og du kan ligeledes bruge det, hvis du skal have udfyldt nogle revner eller sprækker. Du kan bruge klar epoxy som en hærder, og det er simpelt at bruge, da det har en hurtig tørretid. Der findes dog forskellige typer af klar epoxy, og nogle tørrer hurtigere end andre. Her hos os kan du finde mange forskellige produkter, så tag et kig og find det, der passer til dit projekt.

Når du skal lægge gulv med klar epoxy

Et epoxygulv er simpelt at lægge. Og det er naturligvis smart at få en fagmand til at gøre det, hvis du er usikker på, hvordan det skal gøres. Du bliver helt klart mest tilfreds med et ordentligt resultat, og gulvet kommer du trods alt til at se på ret ofte.

Når et epoxygulv skal lægges, er det vigtigt, at overflades slibes først. Det er f.eks. meget normalt at lægge klar epoxy på et betongulv. Men har du fliser eller trægulv, kan epoxy også bruges her. Du skal altid undersøge dit gulv for revner eller sprækker, inden epoxy lægges på. Skader kan ordnes med epoxy fugemasse.

Herefter kan du behandle overfladen med en primer. Det gør overfladen klar til at modtage epoxy. Klar epoxy kan påføres med en malerrulle. Når første lag er påført, er det vigtigt, at det får god tid til at tørre. Det må gerne tørre omkring et døgn.

Har du spørgsmål eller brug for assistance, så kontakt os, og lad os hjælpe.

KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

    check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram