Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Betongulv

Beton anvendes til rigtig mange formål i dag. Det er et solidt materiale, som er nemt at arbejde med. Det bruges særligt ofte til gulve og en stor del af de byggerier som laves i dag, særligt til erhverv og praktiske formål, har betongulve. Det skyldes blandt andet, at det er meget slidstærkt og holder i lang tid.

Betongulve er et stort hit både hos erhverv og hos private. Et betongulv er primært noget man forbinder med store bygninger og lagerrum, men de ses altså overalt. Det kan give dig et råt og rustikt look til din bolig, hvis det er her, du vil have betongulv.

Der er mange gode grunde til at vælge et betongulv. Beton er et naturprodukt og er meget slidstærkt og lægges det korrekt af en fagmand, så kan det holde i rigtig mange år. Det giver desuden en ensartet gulvflade og er ekstra godt til dig med gulvvarme, da betongulvet er med til at fordele varmen jævnt i rummet. Det betyder også, at du får et bedre indeklima og bruger mindre energi.

Hvis du beslutter dig for, at det er betongulv du vil have, så er der flere muligheder. Du kan nemlig vælge imellem en masse forskellige overflader til dit gulv. Du kan f.eks. få et poleret betongulv, et mat betongulv eller vælge en særlig farve eller struktur som du synes, at dit gulv skal have.

Hvad koster et betongulv?

Det koster naturligvis noget at få lavet et betongulv. Men prisen varierer meget og afhænger blandt andet af, hvor meget gulv du skal have lagt og hvor tykt et lag du ønsker. Et betongulv kan pudses og overfladebehandles med epoxy, hvilket gør, at gulvet får en lukket overflade. Her hos os sælger vi støvbinder, klar epoxy og epoxymaling, som kan bruges til overfladebehandling.

Når du har besluttet dig for, at du skal have betongulv, så er det vigtigt, at du sørger for, at det bliver lagt af en fagmand eller at have gode råd med på vejen, da du skal have gavn og glæde af det i mange år fremover. Det skal både være pænt at se på og rart at gå på. Det kræver den rette viden og teknik, at lægge overfladebehandling på et betongulv, såfremt resultatet skal være tilfredsstillende.

Kontakt os

[contact-form-7 id="1000" title="Kontakt formular"]
KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram