Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Gulvspartel

Står du i den situation, at du skal have lavet nyt gulv? Så er du sikkert stødt ind i en masse forskellige materialer, der kan anvendes til dette formål. Beton, flydespartel og gulvspartel er formentlig blandt noget af det, du har læst om.

Beton er et solidt og holdbart materiale, der er blevet meget populært, og mange anvender det til gulve eller vægge. Betongulve er muligvis noget, du mest forbinder med store lagerbygninger, men de findes overalt, også i private hjem.

Gulvspartel kan du bruge til nivellering og opretning af gulve, f.eks. hvis du har et betongulv. Det er et cementbaseret produkt, som kan bruges både inde og ude. Hvis du har en garage eller et værksted, hvor du vil have nyt gulv, kan gulvspartel bruges.

Det kan også være, du har besluttet dig for, at du vil lægge fliser på dit betongulv, eller at det skal være helt plant. Her kan du bruge gulvspartel. Der findes meget gulvspartelmasse, der er selvnivellerende, men det skal ofte have lidt hjælp til at blive helt jævnt fordelt. Her kan du f.eks. brug en tandspartel, så du får et pænt og jævnt lag.

Er der fordybninger i dit gulv, skal disse ordnes, før du kan begynde at bruge gulvspartel. Inden du går i gang, er det vigtigt, at du husker at vaske gulvet. Det kan være en god idé at bruge en primer, som sørger for vedhæftning. Du kan f.eks. påføre primeren med en kost.

Hvordan bruger du gulvspartel?

Gulvspartel skal røres op, inden det kan lægges på gulvet. Det kan gøres i en murerbalje, hvor du starter med at putte vand i og derefter gulvspartel. Herefter skal blandingen røres godt sammen, så der ikke er klumper i. Når din gulvspartelmasse er blandet færdig, skal den hældes ud på gulvet. Hæld den ud i passende mængder, og sørg for at den ikke er for tyk. Er din gulvspartel for tyk, skal der mere vand i den.

Gulvspartel skal spredes ud med en bred spartel eller en tandspartel. Når den er fordelt, skal den have noget tid til at hærde. Det vil ca. tage et døgn. Skal du have lagt fliser på den gulvspartel, du lige har lagt, er det vigtig, at den er blevet helt plan. Det kan dog være svært, så er der ujævnheder, kan du klare dette med en vinkelsliber. Det er også vigtigt, at du husker at bruge en primer, hvis der skal fliser på gulvet.

 

KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

    check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram