Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Gulvspartel

Står du i den situation, at du skal have lavet nyt gulv, så er du sikkert stødt ind i en masse forskellige materialer, der kan anvendes til dette formål, beton, flydespartel og gulvspartel er formentlig blandt noget af det, du har læst om.

Gulvspartel kan du bruge til nivellering og opretning af gulve, f.eks. hvis du har et betongulv som er skævt. Gulvspartel er et cementbaseret produkt, som kan bruges både inde og ude, hvis du har en garage eller et værksted eller et stuegulv som skal lave opretning på, så er gulvspartel produktet som du skal bruge, hvis du vil have nyt gulv, kan gulvspartel også bruge bruges, og det er altid vigtig du primer det inden du udlægge spartlen, primeren fordeles med rulle.

Det kan også være du har et gulv som ikke er jævnt, så kan du med fordel bruge gulvspartel for at oprette gulvet, så det er klar til at oprette gulvet.

Hvordan bruger du gulvspartel?

Betongulvet skal være tørt, og gulvet støvsuges grundig inden du udbedre revner i gulvet og langs kanter med en acryl fuge, dernæst påfører du primeren. Men inden du begynder at blande gulvspartelen så skal du være helt klar, åben poserne, og hav opvejet vandet, så det står klar til blanding, og ført nu kan du begynder du at oprører gulvspartelsen, og den skal blandes grundig, inden det kan lægges på gulvet. Det kan gøres i en murerbalje, hvor du starter med at putte vand i og derefter gulvspartel. Når din gulvspartelmasse er blandet færdig, skal den hældes ud på gulvet. Hæld den ud i passende mængder, og sørg for at den ikke er for tyk. Er din gulvspartel for tyk, skal der mere vand i den.

Gulvspartel skal spredes ud med en bred spartel eller en tandspartel. Når den er fordelt, pigrulles den med pigrulle så du får de sidste luftbobler ud og den bliver en smule bedre fordelt.

Det er vigtig at læse på posen inden du går i gang.

 

Kontakt os

[contact-form-7 id="1000" title="Kontakt formular"]
KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram