Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Støvbinder

Støvbinder er en grunder, du kan bruge til betongulve. Støvbinder gør, at du får et betongulv, der er mere rengøringsvenligt. Dette kan være en fordel for mange. Især hvis du har et stort gulvareal, er det rart, at det ikke tager oceaner af tid at rengøre. En støvbinder er en form for imprægnering, der beskytter mod nedtrængning af væsker. Det kunne f.eks. være olie eller fedt. I bygninger, hvor der frigives meget støv, kan det være en stor fordel at bruge støvbinder på betongulvet. Det giver blandt andet et bedre arbejdsmiljø.

Flere bygninger, særligt på arbejdspladser og i erhverv, har betongulve. Det er et slidstærkt og robust materiale, der kan bruges på enormt alsidige måder, og så er det forholdsvist billigt at bygge med. Det er derfor et populært valg, og med produkter som støvbinder bliver det kun endnu mere vedligeholdelsesfrit.

Støvbinder kan bruges både i forbindelse med anlægning af betongulv, hvilket vi også gerne hjælper med, og hvis du allerede har betongulv og gerne vil have forbedret det en smule. Her kan støvbinder hjælpe med at gøre det nemmere at rengøre og vedligeholde i fremtiden.

Hvordan bruger du støvbinder?

Inden der kan lægges støvbinder, er det vigtigt, at gulvet forberedes på den rigtige måde. Der skal f.eks. tages stilling til, om det er nødvendigt at slibe gulvet først. Er betonoverfladen blevet slebet først, gør det, at vedhæftningen af støvbinderen styrkes. Er der revner, huller eller andre skade på betongulvet, skal disse naturligvis ordnes, inden man kan begynde at lægge støvbinder på.

Har du lige lagt nyt betongulv, hvorpå du ønsker støvbinder, er det vigtigt, at det nye gulv er helt hærdet. Det skal desuden være helt tørt og rent. Du kan også bruge støvbinder på betonvægge, hvis du ønsker dette. Det giver en god forstærkning af overfladen på dit gulv eller dine vægge.

Hvad anvender vi?

Hos os anvender vi epoxy støvbinder, da denne er mest slidstærk. En EW epoxy støvbinder fra Vesla er klar, slidstærk og hård og er særdeles velegnet til pudsede betongulve. Med EW får du en tokomponent opløsningsfri epoxylak, der er klar. Den er god til lettere industri samt lager. Det vedhæfter godt på både beton og flydespartel, så længe disse overflader er ren- og klargjort inden påføring.

Støvbinder få i forskellige varianter og til forskellige priser. Der er som nævnt flere fordele ved støvbinder, hvis du ønsker et gulv, der er støvfrit og nemt at rengøre.

KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

    check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram