Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Støvbinder

Støvbinder er en grunder, du kan bruge til betongulve, en epoxy støvbinder gør at du får et betongulv, der er mere rengøringsvenligt. Dette kan være en fordel for mange. Især hvis du har et stort gulvareal, er det rart, at det ikke tager lang at tid at rengøre. En  epoxy støvbinder er en form for imprægnering, der beskytter mod ned trængning af væsker. Det kunne f.eks. være olie eller fedt, og i bygninger, hvor der frigives meget støv, kan det være en stor fordel at bruge støvbinder på betongulvet. Det giver blandt andet et bedre arbejdsmiljø.

Flere bygninger, særligt på arbejdspladser og i erhverv, som har betongulve , det gør gulvet meget mere slidstærkt og robust, og  derfor er det et meget populær produkter at anvende som støvbinder, og det bliver kun endnu mere vedligeholdelsesfrit.

Hvordan bruger du støvbinder?

Støvbinder kan bruges både i forbindelse med anlægning af  et nyt betongulv, som er pudset, så efterfølgen rulle en epoxy støvbinder på får du et ekstrem stærk betongulv.

Inden der kan lægges støvbinder, er det vigtigt, at gulvet forberedes på den rigtige måde. Der skal f.eks. tages stilling til, om det er nødvendigt at slibe gulvet først. Er betonoverfladen ikke  blevet slebet først, så gør det, så får du en meget bedre vedhæftningen af støvbinderen. Er der revner, huller eller andre skade på betongulvet, skal disse naturligvis ordnes, inden man kan begynde at lægge støvbinder på.

Hvad anvender vi?

Hos os anvender vi epoxy støvbinder, da denne er mest slidstærk. En EW epoxy støvbinder fra Vesla er klar, slidstærk og hård og er særdeles velegnet til pudsede betongulve. Med EW får du en tokomponent opløsningsfri epoxy, der er klar. Den er god til lettere industri samt lagergulve. Det vedhæfter godt på både beton og flydespartel, så længe disse overflader er ren- og klargjort inden påføring.

Støvbinder af dit nye gulv er altid godt.

Kontakt os

[contact-form-7 id="1000" title="Kontakt formular"]
KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram