Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Betonmaling

Beton er et meget populært materiale til byggeprojekter, uanset om det er erhverv eller privat. Det er et godt og holdbart materiale, så der er rigtige mange gode grunde til at vælge beton. Har du en betonvæg eller et betongulv, behøver du ikke nøjes med betonens matte grå farve. Det kan være, det er den perfekte tone til dig, men det kan også være, du vil have mere farve eller struktur. Betonmaling er oplagt, hvis du gerne vil have en anden farve eller struktur på dit betongulv eller din betonvæg.

Der findes mange forskellige slags maling, du kan bruge. Vores erfaring er, at en epoxymaling er den bedste maling til beton, da den holder godt. Epoxymaling findes i mange forskellige udgaver, og er en betonmaling, der er meget anvendt i Danmark.  Når du skal vælge din betonmaling, er det vigtigt, at du får valgt den rigtige, så du får det look på dit betongulv eller betonvægge, som du har drømt om. Af epoxymaling findes f.eks. en EVP og en SL.

EVP er den maling, der er mest brugt. Det er en tyndfilmsmaling, der kan anvendes til betongulve og betonvægge, og det er en meget slidstærk maling. SL maling er en tykfilmsmaling, som skal lægges ud i et tykkere lag. Det gør, at malingen får en mere blank overflade. Det er også en holdbar og effektiv maling. Når det kommer til epoxy kan du blandt andet vælge imellem en klar epoxy og en primer.

Betonmaling: Hvad skal du være opmærksom på?

Når du maler betongulve med betonmaling, er der flere ting, du skal være opmærksom på, f.eks. tørretiden på malingen. Inden gulvet skal males, skal det også klargøres korrekt. Det skal vaskes godt og grundigt, og så kan det være nødvendigt at slibe det let. Er der blanke områder, skal disse f.eks. slibes matte. Når gulvet er blevet slebet, skal det støvsuges grundigt.

Der kan være forskel på fremgangsmåden, når du skal til at male dit betongulv med betonmaling. Men generelt kan du påføre betonmalingen med en bred pensel, når du skal male kanterne, og så bruge en rulle til de store overflader. For at få en god arbejdsstilling kan du f.eks. bruge et forlængerskaft til din rulle. Der skal formentlig flere lag betonmaling til, før det dækker ordentligt. Her er det vigtigt, at det første lag er ordentligt tørt, inden du påfører det næste lag. Gulvet skal desuden være glat og ikke virke ujævnt.

Kontakt os endelig med spørgsmål!

KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

    check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram