Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Betonmaling

Beton er et meget populært materiale til byggeprojekter, uanset om det er erhverv eller privat. Det er et godt og holdbart materiale, så der er rigtig mange gode grunde til at vælge beton. Har du en betonvæg eller et betongulv, behøver du ikke nøjes med betonens matte grå farve. Det kan være, det er den perfekte tone til dig, men det kan også være, du vil have mere farve eller struktur. Betonmaling er oplagt, hvis du gerne vil have en anden farve eller struktur på dit betongulv eller din betonvæg.

Der findes mange forskellige slags betonmalinger. Vores erfaring er, at en epoxymaling er den bedste maling til beton, da den holder godt og er meget resistent over for syrer og baser. Epoxymaling findes i mange forskellige udgaver og er meget anvendt i Danmark.  Når du skal vælge din maling, er det vigtigt, at du får valgt den rigtige fra start, så du får det look på dit betongulv eller betonvægge, som du har drømt om. Epoxymaling findes f.eks. i en EVP og en SL.

EVP er den maling som er mest brugt. Det er en tyndfilmsmaling som kan anvendes til betongulve og betonvægge og det er en meget slidstærk maling. SL-maling er en tykfilmsmaling, som skal lægges ud i et tykkere lag. Det gør, at malingen får en mere blank overflade. Det er også en holdbar og effektiv maling. Når det kommer til epoxy, kan du blandt andet vælge imellem en klar epoxy og en primer.

Betonmaling: Hvad skal du være opmærksom på?

Når du maler betongulve med epoxymaling, er der flere ting du skal være opmærksom på, herunder bl.a. tørretiden på malingen.

Inden gulvet skal males, skal det klargøres korrekt. Du skal altid have slebet gulvet inden du går i gang med at prime dit gulv og når gulvet er slebet er det nødvendigt at støvsuge betongulvet grundigt. Husk at prime gulvet grundigt, inden du begynder at male.

Der kan være forskel på fremgangsmåden når du skal til, at male dit betongulv med epoxymaling. Malingen kan påføres med både rulle og spartel, afhængigt af typen, men det er altid vigtigt at prime grundigt først. Så inden du påfører betonmaling på dit gulv, er det vigtigt at gulvet efter primer er glat og jævnt. Ellers anbefaler vi, at du sliber gulvet let inden du påfører betonmalingen. Ofte skal der to lag maling til for at gulvet er ordentligt dækket. For at sikre dig at malingen dækker som den skal, er det vigtigt at første lag har tørret ordentligt, inden næste lag påføres. Desuden er det vigtigt at du bruger den rigtige rulle. Generelt kan du påføre betonmalingen med en bred pensel, når du skal male kanterne og derefter bruge en rulle til de store overflader. For at få en god arbejdsstilling kan du f.eks. bruge et forlængerskaft til din rulle.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål!

Kontakt os

[contact-form-7 id="1000" title="Kontakt formular"]
KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker
Ferielukket uge 30-31, Vi pakker igen d. 4/8-24
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram