Indhent tilbud

[contact-form-7 id="154" title="Kontaktformular 1"]

✔ Støbning af betongulve 
✔ Renovering af gamle betongulve

Vi tilbyder reparation, vedligeholdelse, samt maling af beton gulve, men vi tilbyder også renovering, samt spartling af eksisterende beton gulve.

Udvalgte produkter

Shop

BETONGULV

Vi tilbyder reparation, vedligeholdelse, samt maling af beton gulve, men vi tilbyder også renovering, samt spartling af eksisterende beton gulve.

Nyhed hos BB Betongulve, er at vi er påbegyndt at sælge varer fra vores lager i Hadsund, her på web shoppen, til dem der kan gøre det selv, hvor vi er behjælpelig med beskrivelse og forklaring til produkterne.

Vi forhandler produkter fra Eradur i Sverige og Vesla i Danmark, som er førende inden for produktudvikling i epoxy og polyuretan.

BB Betongulve køre ud fra Hadsund ved Mariagerfjord, så vi dækker både Hobro, Støvring, Skørping, Aalborg, Randers,Viborg og Århus, vi kommer og besigtiger opgaven, og udføre service for både privat og erhverv. Vi arbejder med alle opgaver, både store som små.

YDELSER

DET GØR VI

Opmåling af Betongulv

Er du i tvivl om hvor meget maling, flydespartel eller beton du skal bruge, har du her muligheden for at bestille en opmåling her.

Vi kommer ud og laver en opmåling og tager en snak med jer om den rette løsning til dit gulv, om det er beton, flydespartel, slibning, eller om det er epoxy, er ikke så vigtig.

Vi køre ud fra Hadsund, og vi køre i Nord og Midt Jylland.

Pris inkl. kørsel og rådgivning. er 350 kr.

Slibning af betongulv

Vi udfører slibning af betongulve.

Slibning udføres med mange forskellige segmenter, og kornstørrelser, det afhænger af opgaven hvilken type vi bruger.

Slibning af betongulve udføres inden gulvet males med epoxy maling eller anden overfladebehandling. Vi fjerner også lim efter gamle klinker og gulvtæpper inden der skal udlægges nyt-gulv så giv os et ring, eller bestil på her på betonshoppen.

Vi køre i nord og midt Jylland.

Hvad er epoxy?

Epoxy gulv er en to-komponent, hvor basen består af lavmolekylær epoxy og hærder af en aminopløsning. Generelt har epoxy gulv en meget høj vedhæftning til de fleste underlag. Epoxy kan give en kemisk og vandtæt overflade.

​Fordele ved et epoxy gulv:

​Lugtfri
​​Fås som emissionfri (udsender ingen luftforurenende)
Lette at rengøre
Slidstærkt og lang holdbarhed
​​Mange variationer og fleksible løsninger
​Epoxy er en ret god overfladebehandling og har en gennemsnitlig holdbarhed på 5 til 25 år. Holdbarheden afhænger selvfølgelig af, hvor hårdt epoxy gulvet er udsat for forskellige kemikalier, temperaturvariationer, slidet på gulvet.

Generelt er epoxybelægninger kemikaliresistente og er slidstærke. Opløsningsmiddel-fri epoxy har lav flygtighed og er ikke brandfarligt.

Vi er altid klar til at komme forbi og give vores mening om hvilken epoxy løsning som passer til jer.

Vores producenter er Vesla gulve i Videbæk og Eradur i Helsingborg.

Betongulve

BB Betongulve anbefaler at man anvender en vibrationfri beton i en styrke 25 mpa med 8mm sten til dit hus eller garage, ude hus eller hal, dog anbefaler vi at du anvender A. sten i det son skal bruges udendørs, for at undgå kalkspringere i betonen når der kommer frost.

Nej, betongulv er ikke bare betongulv, men for at få det rigtige betongulv, bør men have prøvet at arbejde med almindelig beton før, inden man begynder at støbe betongulv. for at få det bedste resultat, skal du have styr på højden af gulvet, dette gøres bedst med en lacer, og får at få den pæneste overflade bruger man en “jutter” til at rette toppen af med når betonen er udlagt.

Dagen efter sliber man gulvet let, for at slibe toppen af gulvet “slamlaget” for at få den bedste vedhæftning til klinker eller vinyl eller linoleum.

Skal gulvet males med betonmaling, eller epoxymaling så bør man vente en uges tid inden man sliber gulvet, og så skal man ikke anvende en alt for stor kornstørrelse, så betongulvet bliver mest mulig glat.
thumbs-up