Sikker betaling med kort eller MobilePay
Billig fragt
Hurtig levering 1-2 dage
Udregn selv din pris på beton

Betongulv

Beton anvendes til rigtig mange formål i dag. Det er et solidt materiale, der er nemt at arbejde med. Det er særligt ofte brugt til at lave gulve, og mange af de byggerier, der laves i dag, særligt til erhverv og praktiske formål, får et betongulv. Det skyldes blandt andet, at det er meget slidstærkt og har en god og lang holdbarhed.

Betongulve er et stort hit både hos erhverv og hos private. Et betongulv er primært noget, man forbinder med store bygninger og lagerrum, men de kan altså være overalt. Det kan give dig et råt og rustikt look til din bolig, hvis det er her, du vil have betongulv. Der er mange gode grunde til at vælge et betongulv. Beton er et naturprodukt og er meget slidstærkt, og bliver det lagt korrekt af en, der har styr på håndværket, så kan det holde i rigtig mange år. Det giver desuden en ensartet gulvflade, og er ekstra godt til dig med gulvvarme, da betongulvet er med til at fordele varmen jævnt i rummet. Det betyder også, at du får et bedre indeklima og bruger mindre energi.

Hvis du vælger, at det er dette gulv, du skal have, så er der flere muligheder. Du kan nemlig vælge imellem en masse forskellige overflader til dit gulv. Du kan f.eks. få et poleret betongulv, et mat gulv eller vælge en særlig farve eller en struktur, du synes, at dit gulv skal have.

Hvad koster et betongulv?

Det koster naturligvis noget at få lavet et betongulv, men prisen varierer meget, og prisen afhænger blandt andet af, hvor meget gulv, du skal have lagt, og hvor tyk et lag du ønsker, hvilket også vil påvirke prisen. Et betongulv kan pudses og overfladebehandles med epoxy, hvilket gør, at gulvet får en lukket overflade. Her hos os sælger vi støvbinde, klar epoxy og epoxymaling, som kan bruges til overfladebehandling.

Når du har besluttet dig for, at du skal have betongulv, så er det vigtigt, at du sørger for, at det bliver lagt af en fagmand, da du skal have gavn og glæde af det i mange år fremover, så det er vigtigt, at det både er pænt at se på og rart at gå på. Det kræver den rette viden og god teknik at lægge et betongulv, der er tilfredsstillende.

KUNDEUDTALELSER

DE SIGER..

Tak for et flot og veludført stykke arbejde. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed. Klart en anbefaling værdig!

Chalotte Bowman Mørch

Professionel arbejde behagelig samarbejde hurtig og effektiv udførsel kan varmt anbefales stor tak til BB beton gulve

Jørgen Nielsen

Vi kan kun anbefale BB betongulve. Der er lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.

Pia Ladefoged Sørensen

Super lækkert arbejde. Dejlig behagelig. Personale kan kun klart anbefale. Bb betongulve

Bjarne Berg Sørensen

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

    check-circlephone-squaretruckenvelopecalculatorexpeditedsslenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram